CHP Karşıyaka’dan ‘Cumhuriyet Turnuvası’
Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe Başkanlığı, Cumhuriyet Haftası etkinlikleri kapsamında Mahalleler arası Futbol Turnuvası düzenledi. 8 takım katıldı. Dostluk kazandı.
Yayınlanma :
01.11.2016 15:53
Kupa Töreni Yapıldı
Kupa törenine Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, 43. ve 44. Dönem Eski TFF Başkanı Mustafa Kemal Ulusu, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı. Finale kalan takımlara madalya ve kupa takdim edildi.
Cumhuriyete Yakışır Gençler
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım “Cumhuriyetimizin 93. yıl dönümünü Karşıyakamıza yakışır etkinliklerle kutladık. Bu yıl ilk kez futbol turnuvası düzenleyerek mahallelerimiz arasında moral ve motivasyonu da üst seviyeye çıkardık. Bu turnuvayı geleneksel hale getireceğiz. Cumhuriyetimize yakışır gençlerimizle, daha aydınlık bir geleceği birlikte kuracağız” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: