İSTİFA ÇAĞRISINI DA BEĞENMİŞTİ
Ulusal, geçtiğimiz günde bazı partililerin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu istifaya çağıran mesajlarını beğenmişti. Feyzioğlu’nun ismi son kurultayda genel başkanlığa aday olacağı yönünde uzun süre dillendirilmişti.
İl Başkanı Bedri Serter'in, başkan yardımcısı Ulusal'ın sosyal medya üzerinden kurultay çağrısı yapması sonrası nasıl bir tavır alacağı merak konusu...Parti kuisrinde ilk yönetm kuuru tpantsında onunun masaya yatırılacağı ve Ulusal'ın görevden alınacağı konuşuluyor.

Ulusal paylaşımında şu ifadeleri kullandı;
"Şaka gibi
Ülke genelinde 24.9 oy alıyoruz oylarımızı ve milletvekili sayımızı düşürüyoruz davul-zurna ile halay çekiyoruz. Biraz daha oy kaybına uğrasak kına gecesinden düğüne geçeceğiz herhalde.
Siyaseti koltuk hırsı için yapanlara hep üzülmüşümdür. Sayın Genel Başkanımıza o tarihi hatayı yaptıranlar beykoz konaklarında ve lüks yatlarda kendi çıkarları için viskilerini yudumlarken vefakar örgüt emekçileri simitle karnını doyurma çabası içinde.
CHP gelenekleri olan toplum tarafından kabul edilmiş ve subap görevi gören Son derece önemli bir partidir. Bunun bilincinde olmayan polit büroculara teslim edilemeyecek tarihi sorumluluğu olan bir siyasi parti bugün maalesef polit bürocuların şahsi çıkarlarının malzemesi olmuş durumda.
Velev ki AKP ile kualisyon yapıldı bir daha küllerinden doğacak gücü kalacak mıdır? Ana mualefet görevini HDP üstlendiği zaman( mecazen) SOL un toparlayıcısı olarak söz hakkı kimde olacaktır çok merak ediyorum.
Olası bir erken seçimde bu halk bu ekonomik göstergelerden dolayı CHP' ye şans tanır mı? Partimiz ayakları yere sağlam basan bir duruş sergilemeli ve kendi iktidar kararlılığını ortaya koymalıdır.
Son dönemlerin en başarılı seçim propagandasına ve çalışmasına rağmen oy düşüşü yaşanıyorsa, bunu nasıl izah ederiz. Bu bir güven eksikliği deyil midir. (Sandıklara baktığınız zaman HDP' ye giden oyların büyük bir bölümü AKP' den gitmiştir, boşuna buna sığınmayın)
Bu güven bunalımından çıkmanın en mantıklı yolu Büyük Kurultayı toparlayıp yeni bir vizyon ortaya koymaktır. Böylece halkın güven duymadığı bir yönetimden kurtulmuş ortaya bir vizyon koymuş oluruz.
Siyasete bugün için değil makro ölçüde bakın. Şahsi çıkarlarınıza CHP 'yi alet etmeyin.
14 senesini partide harcamış bir partili olarak bunları söylemek hakkımdır.
Söylenecek o kadar çok şey var ki...”

SERCAN AVCI/egepostasi.com
Yorumlar
Kalan Karakter: