Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Kerry ile Görüştü
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile görüştü. Görüşmede Fetullah Gülen'in iadesi, Biden'ın ziyareti ve Suriye konusu konuşuldu.
Yayınlanma :
16.08.2016 17:56


Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu-Kerry görüşmesinde Fethullah Gülen'in iadesi, ABD Başkanı yardımcısı Biden'ın ziyareti ve Suriye konusunun konuşulduğu ifade edildi.
15 Temmuz darbe girişimi sonrası ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin Ankara'ya gelmesi bekleniyordu.
Ancak dün yapılan açıklamayla Kerry'nin değil ABD Başkan yardımcısı Joe Biden'ın Türkiye'ye geleceği belirtildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: