DİYARBAKIR'DA HAYAT DURMA NOKTASINA GELDİ!
Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Diyarbakır İl Başkanlığı'nın, Silvan ve Lice ilçelerinde çıkan olayları kınamak ve protesto etmek için yaptığı kepenk ve kontak kapatma çağrısıyla esnaf kepenk açmazken, semt pazarları da kurulmadı. Kentte araç trafiğinin son derece düşük olduğu gözlendi.
Yayınlanma :
26.08.2015 16:09


Öte yandan DBP’nin eylem çağrısına semt pazarlarının da uyarken Kayapınar ilçesi Mezopotamya Mahallesi 307. Sokak'ta her Çarşamba kurulan semt pazarının bu hafta kurulmadığı görüldü.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: