EBA erişim noktaları 28 Eylül’de açılıyor
Yayınlanma :
26.09.2020 11:45
İzmir Büyükşehir Belediyesi pandemi nedeniyle uzaktan eğitim alan öğrencilere destek oluyor. Büyükşehir Belediyesi, Meslek Fabrikası’nın farklı ilçelerdeki kurs merkezlerinde 10 EBA erişim noktasını, 28 Eylül Pazartesi günü ilk, ortaokul ve lise öğrencilerine ücretsiz olarak erişime açıyor. EBA erişim noktalarında hijyen kurallarına ve sosyal mesafeye dikkat edilecek.
Aylık 4 GB internet ve tablet desteği
İzmir Büyükşehir Belediyesi pandemi koşullarında başlayan 2020 – 2021 eğitim döneminde internete erişemeyen çocuklar için aylık 4 GB’lik 20 bin internet paketinden oluşan bir destek sağlayacak. Tableti ve bilgisayarı olmayan çocuklara 3 bin tablet dağıtılacak
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer “İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak maddi imkansızlıklar içerisinde eğitim gören tüm çocukların yanlarında olmaya devam edeceğiz. Eğitimden destek elimizi çekmeyeceğiz” demişti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: