Birgün'den Berkay Sağol'un haberine göre Sağlık emekçilerine şiddet her geçen güç artmaya devam ediyor. Dün (3 Şubat) akşam saatlerinde Ege Üniversitesi çocuk acil servisinde hasta yakınları, sağlık emekçilerini darp etti.
Hastanın başında kalabalık şekilde bekledikleri için hastane güvenliği tarafından ikaz edilen hasta yakınlarının önce güvenliği daha sonra ise hemşireyi darp ettiği bildirildi. Hemşirenin koluna, göğsüne ve bacağına darbeler aldığı da belirtildi. O sırada nöbetçi olan bir doktorun da şiddete maruz kaldığı öğrenildi.
SALDIRGANLAR İFADE VERİP HASTANEYE DÖNDÜ
Beyaz kod verilmesinin ardından karakola götürülüp ifadesi alınan hasta yakınının serbest bırakıldığı ve sonrasında birkaç kişiyle beraber hastaneye geri geldiği belirtildi. Sağlık emekçilerinin bu sırada tedirgin bir şekilde çalışmaya devam ettiği ve nöbetçi olan ekibin arka kapıdan hastaneden ayrıldığı bildirildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: