Esnaftan Başkan Batur’a Destek Teşekkürü: Bize güç, kuvvet verdiniz
Yayınlanma :
16.09.2021 10:22


Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, 34. Ahilik Haftası nedeniyle İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni (İESOB) ziyaret etti. Batur, birliğe bağlı oda başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette, esnaf ve sanatkârların Ahilik Haftası’nı kutlayarak, hayırlı işler dileğinde bulundu. Yaşanan pandemi sürecinden en çok esnafın etkilediğini söyleyen Batur, “Esnafımız zor günler geçiriyor. En büyük dileğimiz bir an evvel düzlüğe çıkmaları. Yerel yönetim olarak biz de bunun için elimizden gelen katkıyı sunuyoruz; çünkü esnafın düzlüğe çıkması demek, ekonominin de tekerleklerinin dönmesi demek” diye konuştu. Konak Belediyesi’nin esnafla her zaman yan yana olduğunu vurgulayan Batur, “Esnaflarımızın istekleri biz için emir telakki edilir. Haftanız kutlu olsun. Sağlık, huzur içinde, hayırlı işleriniz olsun” dedi.
“İyi ki varsınız” mesajı
İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu da, Başkan Batur’un ekibiyle birlikte kendilerini ziyaret etmesinden büyük bir mutluluk duyduklarını “Ayaklarınıza sağlık. En çok esnafımızın bulunduğu, esnaf odalarımızın merkezlerinin bulunduğu bir ilçenin belediyesi olarak, Konak Belediye Başkanı olarak bizleri ziyaret etmenizden son derece memnuniyet duyduğumu belirtmek istiyorum. Çok teşekkür ederim” sözleriyle ifade etti. Başkan Batur’la uzun süredir abi kardeş gibi olduklarını da dile getiren Mutlu, esnaf ve sanatkârlar adına tüm odalarla, tüm meslek gruplarıyla ilgili olarak Konak Belediyesi’nden ne talep ettilerse destek geldiğini vurguladı. Mutlu, pandemi sürecinde kendilerini sık sık ziyaret eden Batur’un “Sizler için ne yapabiliriz?” diye sorduğunu belirterek, şöyle devam etti:
“Pandemi sürecindeki zor dönemlerinizde ‘sizin arkanızdayız, sizin için ne yapabiliriz?’ düşüncesini bize aktarması bize güç verdi, kuvvet verdi. Zorda olanları ziyaret ettik, erzak paketleri verdik, Kemeraltı’nda maskeler, hijyen maddeleri dağıttık. Başta Başkanımıza, başkan yardımcılarımıza, meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Yapılacak her projede Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un, ekibinin, meclis üyelerinin ne talebi olursa esnaf teşkilatı olarak, birlik başkanı olarak, 129 meslek odası olarak arkanızda, yanınızdayız. Bundan sonra da bize ne görev düşüyorsa sizinle birlikte olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. İyi ki varsınız. Sizden güç alıyoruz, destek alıyoruz. Çok teşekkür ediyoruz.”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: