FABER MERMER'DEN SEKTÖRE DEV YATIRIM
Temelleri Denizli'de 1993 yılında atılan Faber Mermer, 2,5 milyon dolarlık yeni yatırımıyla Antalya Demre bölgesindeki Bej Ocağı’nı faaliyete geçirdi.
Yayınlanma :
08.05.2015 13:53
Yeni yatırımla 65 kişilik istihdam yarattıklarını belirten Cinkaya ilk olarak mart ayında gerçekleşen İzmir Marble fuarında görücüye çıkan ocağın yeni ürünü Shadow'un
sektörde beğeni topladığını dile getirdi.
Yeni ürünleri Shadow'un beklediklerinden çok daha büyük talep gördüğünü kaydeden Yasin Cinkaya şu bilgileri verdi: “Ocaktaki faaliyetlerimiz 6 aydır yoğun bir şekilde devam ediyor. Ürüne gösterilen ilgiyle aylık üretim hedeflerimizi 3 bin metreküpe yükselttik. Firma olarak bu aşamadan sonraki hedefimiz, ürünümüzü en kaliteli şekilde tüketiciyle buluşturmak. Renk ve yapısı gereği farklı bir taş olan Shadow'un önümüzdeki dönemde çok iyi bir trend yakalayacağına inanıyoruz. Tüm ürünlerimizde olduğu gibi Shadow'da da farklı bir paketleme ve etiketleme sistemiyle yine müşterilerimizi hem şaşırtacak; hem de memnun edecek yeni projelerimiz olacak. Shadow, şimdiden Amerika ve Orta Doğu pazarından talep almaya başladı”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: