Facebook Yeni Özelliğini Duyurdu
Facebook, işverenlerin kendi sayfaları aracılığıyla iş ilanları vermelerine olanak sağlayacak Jobs adlı yeni özelliğini duyurdu. Uygulama sayesinde Facebook, işveren ve iş arayanları Messenger ile görüştürecek. Özellik sayesinde iş arayanlar, uygulama içerisinde verilen iş ilanlarına başvuru yapabilecek.
Yayınlanma :
16.02.2017 17:10


Bu uygulamanın Linkedin için tehdit oluşturacağı da söyleniyor. Facebook şimdilik iş aramak için pek kullanılan bir platform olmasa da ilerleyen zamanlarda Linkedin ve benzer platformları geride bırakabileceği düşünülüyor.
Linkedin ve Facebook’u ayıran en önemli noktalardan biri ise Linkedin'de orta ve üst düzey yeteneklere sahip çalışanların aranması. Facebook için hedeflenen ise küçük veya büyük firmaların herhangi bir iş için iş ilanları verebilmesi.
Şimdilik sadece Amerika ve Kanada'ya sunulan özelliğin tüm kullanıcılara ne zaman dağıtılacağı belli değil.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: