Fatih Altaylı: Kanal İstanbul projesi referandumsuz olmaz
Yayınlanma :
23.12.2019 14:03
Altaylı, “Böyle bir proje bir kişinin iki dudağı arasından çıkamaz. Ülke insanına en az 50 milyar dolar yük getirecek. Ülkenin coğrafyasını değiştirecek. Ülkeyi bölecek. Yaratacağı çevre sorunları konusunda kamuoyu ile paylaşılmış bir bilgi yok” ifadesini kullandı.
Altaylı, “Yer kazıyıp iki deniz bir de yapay olarak birleştirildikten sonra bunun bir hata olduğu ortaya çıkarsa ‘Rabbim bizi affetsin’ denilerek işin içinden sıyrılacağımız bir mesele değildir bu. Eğer bu iş doğru bir iş değilse Rabbin ne yapacağını bilemeyiz ama tarih yapanları affetmez” düşüncelerini dile getirdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: