FOÇA'DA TEKNE BATTI
İzmir"in Foça ilçesinde balık avlamak amacıyla akşam saatlerinde denize açılan amatör balıkçı 4 kişinin 5 metre boyundaki fiber tekneleri battı.
Yayınlanma :
08.06.2015 16:14
Yetkililerden alınan bilgiye göre kaza zadelerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Foça Su ürünleri Koop Başkanı Ceyhan Çetin, Balıkçı ve ticari tekneler haricinde ki özel teknelerin liman çıkışlarında Liman Başkanlıklarına bilgi verme gibi bir zorunlulukları olmadığına dikkat çekti.
Çetin “Yaşanan olay üzücü ve can kaybı olmaması sevindirici. Fakat bazı amatör denizcilerimiz tüm uyarılarımıza rağmen bana bir şey olmaz, mantığı ile hareket ediyor. Allahtan liman içinde oldu balıkçı arkadaşlarımız hemen müdahale etti.Denizin şakası olmaz “ dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: