Galatasaray'dan Arda Turan'a son mesaj: Ya para ya da forma
Galatasaray'ın eski kaptanı Arda Turan'ın yuvaya dönmesine onay çıktı ancak yönetim, maaş hedefini tutturmak için tavrını netleştirdi. Başakşehir forması giyen ve bonservisi Barcelona'da bulunan Arda Turan'a iletilen son mesajın 'Ücretinde indirime git' olduğu belirtildi.
Yayınlanma :
10.12.2019 12:07


Sözcü'den Mesut Yıldırım'ın haberine göre; Başakşehir forması giyen ve bonservisi Barcelona'da bulunan 32 yaşındaki futbolcuya iletilen son mesaj, "Ücretinde indirime git" şeklinde oldu.
Sarı-kırmızılı yönetim ve teknik heyet, Arda'nın geri dönmesini istiyor ancak oyuncunun 4 milyon euro'yu bulan maaşından çok ciddi bir miktarda indirime gitmesi isteniyor.
Arda Turan'ın beklenen fedakarlığı yaparsa Galatasaray'a döneceği belirtiliyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: