Gaz kolu takılı kalan motosiklet tamirciye zor anlar yaşattı
Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde üç tekerlekli motosikleti tamir ettiği esnada gaz kolu takılı kalan motosiklet, tamirciye zor anlar yaşattı. Motosikletin, tamirciyi ardında sürüklediği ilginç anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
Yayınlanma :
07.09.2020 22:40


Caddeye doğru giden motosikleti fark eden motosiklet tamircisi, aracı kontrol altına alabilmek için büyük çaba sarf etti. Gaz tolu takılı kalan motosikletin tamirciye zor anlar yaşatarak, peşinde sürüklediği anlarda cadde üzerinden farklı araç veya insanın geçmemesi olası bir faciayı önledi. Motosikleti kontrol altına alarak durdurmayı başaran tamirci derin bir nefes çekerek aracı iş yerine geri götürdü.
Yaşanan ilginç olay ise çevrede bulunan farklı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde; gaz kolu takılı kalan motosikletin bir anda caddeye çıkması ve tamircinin ise motosikleti kontrol altına alabilmek için büyük çaba sarf ettiği görülüyor. Kısa bir süre sonra motosikleti kontrol altına alan tamircinin, aracı iş yerine geri almasıyla birlikte olay farklı bir kazaya sebebiyet vermeden sonlanıyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: