Gaziemirliler Doğa İçin Pedalladı
Gaziemir Belediyesi’nin ‘Arabadan in, bisiklete bin,’ ‘Doğa için pedalla’ sloganıyla üçüncüsünü düzenlediği Bisiklet Festivali’ne 250’ye yakın bisikletçi katıldı. Festivalin bir ilk olduğunun altını çizen Başkan Şenol, amaçlarının vatandaşları doğayla ve sporla buluşturmak olduğunu söyledi.
Yayınlanma :
27.03.2017 12:56


En Değerli Mirasımız Çevre
Bu bisiklet festivalinin bir ilçe belediyesi tarafından düzenlenen ilk festival olduğunun altını çizen Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, festivale katılan bisikletçilere teşekkür etti. İnsanları doğa ve sporla buluşturmak, doğa katliamlarına dikkat çekmek amacıyla bisiklet festivalini düzenlediklerini söyleyen Başkan Şenol şöyle devam etti “Ülkemizin havası en temiz ili olarak Çanakkale seçilirken, Gaziemir’de havası en temiz ilçe seçildi. Gaziemir ormanlarıyla, doğasıyla oksijen deposu. Ben de yeşili seven biri olarak kentteki yeşil miktarını ikiye katladım. Gaziemir’de yaşayan herkes adına bir ağaç diktim. Şimdi yeni hedefim bu sayıyı ikiye katlamak. Çevreyi, doğayı katletmeye, ormanları yok etmeye çalışanlara inat daha çok yeşil alan yaratcağız. Çünkü bu ülkenin geleceği çocuklara bırakacak en değerli mirasımız çevre. Hep birlikte çevreye ve doğaya sahip çıkmalıyız.”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: