Halil Arda: İşe koyulduk, Gaziemirliler için çok çalışacağız
Yayınlanma :
01.05.2019 13:14


Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’yı kutlama ziyaretleri sürüyor. CHP İzmir milletvekilleri Ednan Arslan, Sevda Erdan Kılıç ve Kani Beko’nun ardından Atila Sertel ve Bedri Serter de Başkan Halil Arda’ya tebrik ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.
Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın milletvekili kutlama ziyaretleri kapsamındaki ziyareti CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel ile sürdü.
ATİLA SERTEL: HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Başkan Arda’nın Gaziemir’e yönelik projeleriyle fark yaratacağına inandığını belirten CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, “Başarılar diliyorum. Görevinizi en iyi şekilde başarıyla yapacağınızı biliyoruz. Bize düşen bir görev olursa her zaman yanınızdayız” dedi.
BEDRİ SERTER: BAŞARILI İŞLERE İMZA ATACAĞINIZA İNANIYORUZ
Başkan Arda’nın bir diğer milletvekili konuğu CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter oldu. İş adamı kimliği nedeniyle Gaziemir’i yakından tanıdığını vurgulayan Milletvekili Bedri Serter, “Gaziemir çok güzel ve keyifli bir kent. Milletvekili olmadan önce işadamı kimliğim nedeniyle kentimizi yakından tanıyorum. Gaziemir sanayi organize siteleri, serbest bölge, havalimanı gibi önemli faaliyetlerin bulunduğu bir kentimiz aynı zamanda. Başarılı ve güzel işlere imza atacağınıza inanıyoruz. Hep beraber çalışacağız. Bize düşen bir görev olursa yanınızdayız” ifadelerini kullandı.
Kendisini ziyarete gelen CHP İzmir milletvekilleri Atila Sertel ve Bedri Serter’e teşekkür eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, başkanlık koltuğuna oturduktan sonraki yoğun programı hakkında bilgi vererek önemli projelere imza atacaklarını söyledi.
HALİL ARDA: İŞE KOYULDUK, ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
Başkan Halil Arda, “Belediyemizin ilgili 26 müdürlüğünden tek tek brifingler alarak, mali ve idari fotoğrafı çekiyoruz. Gaziemir avantajları ve hızlı gelişim süreciyle büyümesini sürdürüyor. Görevimiz süresince kentimizde önemli projelere imza atacağız. İşe koyulduk. Gaziemir ve Gaziemirliler için çok çalışacağız” şeklinde konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: