Hasanağa’da çim konserleri başladı
Buca Belediyesi müzisyenleri normalleşmede de yalnız bırakmadı
Yayınlanma :
17.07.2021 09:22


Sanatı ve sanatçıyı her alanda destekleyen Buca Belediyesi, yepyeni etkinliklerle zor günleri geride bırakan yerel sanatçılara destek olmaya devam ediyor. Koronavirüs (Covid-19) süreci kapsamında alınan tedbirlerden dolayı sıkıntılı zamanlar geçiren ve belediye etkinlikleriyle nefes alan müzisyenler, normalleşme sürecinde de yalnız bırakılmadı. Buca Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Buca Çim Konserleri organize edildi.
TEMMUZ BOYUNCA MÜZİK ŞÖLENİ
Yaz coşkusunu kente yayacak Buca Çim Konserleri, 16 Temmuz’da Mustafa Yetiş, Berkan Bozdağ ve Grubu’nun performansıyla başladı. Grup, 17-18-19 Temmuz tarihlerinde de sahne alacak. Konserler, 26-27-29 Temmuz’da Mustafa Sal ve Grubu, 28-30-31 Temmuz’da ise Mahmut Belek ve Grubu’nun performanslarıyla devam edecek. Ücretsiz olarak dinleyenlerin beğenisine sunulacak konserler 20.30 ile 22.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: