İşte 3. Havalimanı'nın Taşınma Maliyeti
THY 3'üncü havalimanına taşınma maliyetini 500 milyon dolar olarak açıkladı. THY, Sabiha Gökçen'de kalıcı olmaya devam edecek
Yayınlanma :
09.08.2017 15:38


Habertürk’ten Güntay Şimşek’e konuşan, Bilal Ekşi, 3.’üncü havaalanına taşınmak için çalışmalara bir yıl önce başladıklarını, özel danışmanlık aldıklarını ve THY ile ortak hareket eden iştirakleriyle birlikte yeni merkezlerinde yeni değerler üreteceklerini açıkladı.
Özel şirketlerden danışmanlık almaya başladıklarını ifade eden Ekşi “Yaklaşık bir yıl önce çalışmalara başladık, maliyetli bir taşınma olacak. Ama 3’üncü havalimanının pazar gücü ve geleceğine yönelik beklentilerimiz, bu rakamları rahatlıkla karşılayacaktır” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: