İzmir beyaz örtü ile kaplandı
Beyaz örtüyle kaplanan İzmir'in Ödemiş ilçesindeki Gölcük Yaylası'nda, güzel manzaralar oluştu.
Yayınlanma :
17.01.2019 13:09


Bin 49 metre rakımlı yaylada ormanlık alan ve göl çevresinin karla kaplanması kartpostal tadında görüntüler oluşmasını sağladı.
Göl, orman ve beyaz örtünün tadını çıkarmak isteyen İzmirliler bölgeyi gezdi, bu güzel manzarayı da çektikleri fotoğraflarla ölümsüzleştirdi.
Bozdağ ise üzeri kapanan karla ihtişamlı bir görüntü oluşturdu.
Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler bölgede kapanan yolları açmak için kar küreme çalışması yürütürken, esnaflar ise dükkanlarının önünde biriken karı kürek yardımıyla temizliyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: