İzmir’e bir büyük sergi daha geldi
Yayınlanma :
28.11.2019 11:35


İzmir önemli sergilere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Arkas Sanat Merkezi’nde devam eden Picasso sergisinden sonra Yapı Kredi’nin 75. yılı nedeniyle hazırlanan “Yapı Kredi Koleksiyonu’ndan Renkler” sergisi de İzmir’e geldi. Francesco Casanova’dan Abidin Dino’ya, Aliye Berger’den Ömer Uluç’a, İbrahim Çallı’dan Nuri İyem’e kadar dünyaca ünlü sanatçıların peyzaj, natürmort, figüratif, soyut ve istihsal resimlerine ev sahipliği yapan bu koleksiyon İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde sergileniyor.
Yapı Kredi Tarihi Arşivi Selâhattin Giz Koleksiyonu’ndaki dönemin foto muhabirleri tarafından çekilen, içinde Mustafa Kemal Atatürk’e ait fotoğrafların da bulunduğu çok değerli kareler de aynı sergide yer alıyor. Sergi, 19 Aralık 2019 tarihine kadar hafta içi ve cumartesi günleri 09.00-18.00 pazar günleri ise 12.00-18.00 saatleri arasında ziyarete açık.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: