İzmirli Kadınlardan Yavru Vatana Uzanan Köprü
Kadının ekonomideki yerini güçlendirmek ve sayısını artırmak için çeşitli faaliyetlerde bulunan İZİKAD Projelerine bir yenisini daha ekledi.
Yayınlanma :
31.03.2017 12:06


Bridge to Bridge projesinin İlkini Yunan iş kadınları (Sege) ile Selanikte 2. ni Hollandalı İş Kadınları ( İWEE) ile İzmir'de gerçekleştirmişti.
İZİKAD KKTC Cumhurbaşkanı tarafından Ağırlandı
Bridge to Bridge projesinin 3. sünü gerçekleştirmek üzere KKTC'deye giden İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) üyeleri KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve eşi tarafından Cumhurbaşkanlığında ağırlandı.
Cumhurbaşkanı Akıncı İzmir İş Kadınlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bugün atılan bu güçlü bağın sürdürülmesi gerektiğini söyleyerek eşinin de her zaman kadınlarla ilgili meselelerde öncü olduğunu söyledi .
İZİKAD Yönetim Kurulu Balkanı Huriye Serter görüşmenin ardından günün anısına KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’ya plaket sundu. Cumhurbaşkanı tarafından da İZİKAD’a KKTC’ye özgü el emeği bir tablo hediye edildi.
KKTC ‘de ziyaretinde ayrıca Türkiye Büyükelçisi Derya Kanbay büyükelçilikte İZİKAD Üyelerini kabul etti. İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter tafından kendilerine plaket takdim edildi.
Bridge to Bridge propjesinin açılışını İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) ile KKTC İş Kadınları Derneği ( IKD) Girne kalesindeki köprüde birlikte gerçekleştirdi.
Açılışta KKTC İş Kadınları Derneği ( İKD) Başkanı Şenay Ekingen ve İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter konuşma yaptı.
KKTC İş Kadınları Derneği ( İKD) Başkanı Şenay Ekingen İZİKAD’ın projesine katılmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek kadınların gücünün görünür kılınması gerektiğini anlattı.
İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter de projenin diğer ayağını İzmirde birlikte gerçekleştirmek istediğini söyledi. KKTC’de İş Kadınları olarak kurduğumuz bu ticaret köprüsünün sağlam temellerle ülkelerimiz arasındaki işbirliğini arttırarak bağlarımızı güçlendireceğini belirtti.
İZİKAD KKTC Başbakanı Tarafından da Ağırlandı.
Bridge to Bridge projesinin 3. sünü gerçekleştirmek üzere KKTC'deye giden İzmir İş Kadınları Derneği ziyaret kapsamında Girne Belediye Başkanı tarafından ağırlandı.Ayrıca KKTC Başbakanı tarafından İZİKAD onuruna bir öğlen yemeği organize edildi.
İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) KKTC ziyaretini Be to Be görüşmelerinin ardından tamamlayacak.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: