İZSU’dan Menemen’e 18 milyonluk yatırım daha
Yayınlanma :
24.12.2018 12:00


İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, aşırı yağışlarda kent içindeki cadde ve sokaklarda yaşanan sıkıntıyı çözmek, birleşik çalışan kanal ve yağmur suyu hatlarını birbirinden ayırmak amacıyla yatırımlarına hız kesmeden devem ediyor. Kentin pek çok noktasında aynı anda onlarca projeyi birlikte yürüten İZSU, Menemen’in Seyrek ve Günerli mahallelerinde yağışlarda yaşanan sıkıntıyı önlemek, eskiyen kanalları yenilemek için de ihaleye çıktı. 18 milyon liraya mal olacak çalışmalar Kasım ayında başladı.
Çalışmalar kapsamında, Seyrek’teki Gazi Mustafa Kemal, İnönü ve 85. Yıl Cumhuriyet Mahallesi ile Günerli mahallelerinde toplam 3 kilometre uzunluğunda yağmur suyu kanalı, 20 kilometre de kanal hattı döşenmiş olacak.
İZSU’nun 2004 yılından bu yana son yatırımlarıyla birlikte ilçedeki yatırım tutarı 162.3 milyona ulaştı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: