Karamollaoğlu: Bu seçimlerde patlama yapacağız
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, tüm seçim bölgelerinde aday çıkardıklarını söyledi
Yayınlanma :
03.03.2019 10:16


Partisinin Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen belediye başkan adayları tanıtım toplantısında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, hükümetin ekonomi politikalarını eleştirerek eğitim sisteminin de kötü olduğunu savundu.
Türkiye’deki tüm seçim bölgelerinde aday çıkaran tek parti olduklarını belirten Karamollaoğlu, “Biz eğer tutarlı bir politika yürüteceksek iki yolu ihmal edemeyiz. Birincisi, ekonomide, sanayide, teknolojide, üretimde kendimize yeterli hale geleceğiz, dışarıya ihtiyaç duymayacağız. İki, bizi tehdit edenlerle değil bizim gibi tehdit altında bulunan komşularımızla, Müslüman ülkeler, sömürülen ülkelerle bir araya geleceğiz” diye konuştu.
Saadet Partisi'nin herkesi kucaklayacağını söyleyen Karamollaoğlu, "Yapacaklarımızı sokak sokak, kahvehane kahvehane anlatacağız ve mutlaka insanlara dokunacağız. Nüfusun yarısı hanımlardan oluşuyor, hanım kardeşlerimiz her eve girecek, her gönülle dokunacaklar. Herkese davamızın ne olduğunu, ülkemizin huzura, barışa kavuşmasını ancak bu yolla olacağını anlatacaklar. Zor bir iş, yeri gelecek tersleyecekler, hakaret edecekler. Biz bu seçimlerde inşallah bir patlama yapacağız. Halkımızın büyük bir kısmının teveccühü bizden yana olacak" diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: