KARATECİLERDEN AFRİNDEKİ MEHMETÇİĞE SELAM
Ege’nin değişik il ve ilçelerinden 6 karate takımı Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde ortak antrenman için bir araya geldi. Karate Milli Takım Antrenörü Bilal Gültekin’in nezaretinde yapılan antrenmanlar sonrası sporcular hep birlikte Türk Bayrağı ve Afrin’e destek pankartı açtılar.
Yayınlanma :
21.02.2018 12:22


Salihli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Alaşehir Belediye Spor Kulübü, Köprübaşı Halk Eğitim Merkezi, Turgutlu Karate İhtisas Spor Kulübü , Utaş Uşak Spor ve Foça Belediyespor Karate takımlarının sporcular Turgutlu Alphard Çarşı Alışveriş Merkezi Spor salonunda ortak antrenman yaptılar. Etkinlikte Turgutlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İsmail Eksür , Antrenörler Bilal Gültekin , Erdal Kurç , Abdullah Yaşar , Dinçer Güngör , Özlem Akkoyun , Emine Gültekin ve Kudret Yüksel’in yanısıra sporcuların aileleri de yer aldı.
Antrenmanlar sonrası idareci, antrenör ve sporcular “Kahraman Mehmetçiklerimize Afrin Operasyonunda Başarılar Dileriz. Kalbimiz ve Dualarımız Sizinle ‘’ yazılı pankart açtılar. Şehitler için saygı duruşunda bulundular. Program İstiklal Marşının okunmasının ardından sona erdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: