Karşıyaka Gümüşhane'yi bekliyor...
TFF 2. Lig Beyaz Grup 25. Hafta karşılaşmasında Karşıyaka, Gümüşhanespor’u konuk edecek.
Yayınlanma :
02.03.2018 11:23


Karşılaşmayı Murat Erdoğan yönetirken yardımcılıklarını Abdullah Uğur Sarı ve Abdülkadir Döner yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Erhan Kutlu.
Karşıyaka'nın cezası nedeniyle maça taraftar alınmazken, Gümüşhanespor taraftarı için maç biletleri 20 TL’den 100 adet kulübe teslim edildiğini ve maç günü gişelerden bilet satılmayacağı duyruldu.
Yeşil kırmızılı ekip, 24 hafta sonunda 4 galibiyet, 9 beraberlik, 11 mağlubiyet ve 15 puanla on yedinci sırada yer alırken; Gümüşhanespor ise 14 galibiyet, 4 beraberlik, 6 mağlubiyet 46 puanla ikinci sırada bulunuyor.
Ligin ilk yarısında Karşıyaka, deplasmanda Gümüşhanespor’a 5-0’lık sonuçla mağlup olmuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: