Karşıyaka ve Hamm iş birliği yapacak
Yayınlanma :
21.10.2019 11:24


Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Almanya’nın Hamm Belediyesi’nden kente gelen heyeti ağırladı. Hamm Belediyesi Sağlık, Gençlik ve Sosyal İşler Daire Başkanı Theedor Hesse, Uluslararası Sosyal İşler Proje Koordinatörü Sema Ataklı ve Yaşlanma Proje Koordinatörü Petra Rose’un katıldığı ziyarette, ikili ilişkilerin güçlendirilmesi kararlaştırıldı.
HEDEF SAĞLIK TURİZMİ
Hamm Belediyesi ile ortak projeler üretmeyi hedeflediklerini aktaran Başkan Cemil Tugay “Başta sağlık turizmi olmak üzere; sağlık, gençlik ve çevre alanlarında iş birliği yapmak istiyoruz. Ayrıca her iki belediyenin de var olan projelerini birbirleriyle paylaşması ve başarılı uygulamaların örnek alınması konusunda görüş birliğine vardık. Birlikte hem güzel çalışmalar yapacağımıza hem de iki ülke arasındaki dostluk bağlarını güçlendireceğimize inanıyor, nazik ziyaretleri için Hamm Belediyesi heyetine teşekkür ediyorum” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: