KEREM ALİ SÜREKLİ-AYDIN ŞENGÜL 13 YILLIK BAŞARI GÖZ ARDI EDİLMEMELİ
AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli Karşıyaka İlçe Başkanlığının düzenlediği kahvaltıda Karşıyaka mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
Yayınlanma :
21.05.2015 15:09


YAŞAM TARZI SİYASETİ OLMAMALI
Konuşmasına devam eden Şengül “Hangi parti olursa olsun el ele verip siyasi görüşleri bir yana bırakıp, birbirimize saygı duymalıyız. Önümüzdeki süreçte genç arkadaşlarımızla, siz muhtarlarımızla bu olumsuzlukları aşacağımızı düşünüyoruz. Sadece yaşam tarzından ötürü insanları ayıramayız, bunun için kimse yadırganamaz. İktidar olarak eğer yaşam tarzlarına karışacak olsaydık, yılda zaten yapardık. Ancak herkes bunu görüyor ki kimsenin hiçbir şekilde yaşam haklarına müdahale edilmiyor, edilmeyecekte… Bu konuda kimsenin bir şüphesi olmamalı. Bizler buraya sizleri dinlemeye geldik. Sizler bizlere anlatın bizlerde dinleyip, sorunları çözmek için yolumuza devam edelim. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.
KARŞIYAKA İÇİN ÖNEMLİ PROJELER
Ardın programda konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli “ Öncelikle sizleri tebrik ediyorum. Şuan seçim arenasındayım ve sürekli olarak sahalardayız. Böyle güzel bir organizasyonda bizleri buluşturan teşkilata teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah 7 Haziran’da halkımız teveccüh gösterir görevimizin başına gelecek olursak bu dönem Karşıyaka çok şanslı… En önemlisi iki Karşıyakalı milletvekili adayı var. Aynı zamanda hükümetin projelerinde Karşıyaka için pek çok önemli proje yer alıyor. Biliyorsunuz ki daha öncede müjdesini vermiştim. Karşıyaka stadının temel atma töreni çok yakında… Bu proje Karşıyaka’ya hava getirecek. Pek çok gelişmiş Avrupa kentlerinde bu tarz statlar yer alıyor. Sadece bir spor alanı yapmıyoruz; aynı zamanda şehrin merkezine hayat getiriyoruz. Seçmenin oyu ne olursa olsun 13 yılda her zaman yaptığımız gibi oy veren vermeyen her kesime hizmetimizi getirmeye devam edeceğiz. Bunun en güzel örneği de Karşıyaka olacak” dedi.
MUHTARLAR BİZİM UÇ BEYLERİMİZ
Konuşmasını sürdüren Sürekli “Özellikle gittiğim her ilçede belediye başkanlarını ziyaret ediyoruz. Yerel seçimler bir tarafta bizler hep beraber genel seçim sonrası bir bütün olarak hizmet için ne gerekiyorsa el ele verecek projeleri beraber konuşacak ve hizmet yapacağız. Sayın vekilimiz Aydın Şengül sağ olsun pek çok hizmette özellikle Karşıyaka için her daim yanımızda oldu. Bu anlamda ona sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum; keza aynı şekilde yine bizlerin yanında olacağını biliyoruz. Birinci atılım dönemini tamamladık, sıra ikinci atılım döneminde. Bire bir iletişimlerle her şeyi çözeceğiz. Muhtarlarımıza büyük görevler düşüyor. Vatandaşlarımızın bire bir iletişim kurduğu ilk kişi siz sevgili muhtarlarımızsınız. Yani muhtarlar bizim uç beylerimiz… Sizlerden ricamız bizlere vatandaşın taleplerini sıkıntılarını anlatmanız. Bu şekilde bir bütün olursak her daim refah bir yaşam sağlarız” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: