KHK ile atıldığı İBB’ye müdür olarak geri döndü
İstanbul Büyükşehir Belediye’sinden (İBB) 4 yıl önce KHK ile ihraç edilen harita ve kadastro mühendisi Nail Güler, Lojistik Yönetimi ve Terminaller Müdürü olarak atandı.
Yayınlanma :
09.05.2020 17:49


FACEBOOK PAYLAŞIMI NEDENİYLE ATILMIŞTI
Facebook paylaşımları nedeniyle 2016 yılında hakkında soruşturma açılan ve İBB’den ihraç edilen Güler, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu‘nun yaptığı görevlendirme ile Lojistik Yönetimi ve Terminaller Müdürü oldu.
KHK ile ihracının ardından İdare Mahkemesi’ne dava açan Güler, burada haklı bulunmuş ve dosyası OHAL Komisyonu’na gönderilmişti. Güler, OHAL Komisyonu’nda alınan kararla 2019 yılında göreve iade edilmişti.
NAİL GÜLER KİMDİR?
Lojistik Yönetimi ve Terminaller Müdürü olarak atanan Nail Güler 1959 Tokat doğumlu. 1983 yılında Yıldız Üniversitesi’nden Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisi olarak mezun oldu. İBB’de çalışmaya başlayan Güler, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası’nda çeşitli görevler aldı. Facebook paylaşımları nedeniyle 2016 ağustos ayında İBB’den ihraç edilen Güler, evli ve iki çocuk babası.Güler’den önce Lojistik Yönetimi ve Terminaller Müdürü olan Erdal Yalçınkaya, Ulaşım Koordinasyon Müdürü olarak atanmıştı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: