KILIÇDAROĞLU 5 MAYIS'TA İZMİR'E GELİYOR!
İzmir’de 2. Bölge’de önseçim sandığından birinci çıkarak milletvekili adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, aday olduktan sonra İzmir’e ilk kez 5 Mayıs Salı günü gelecek.
Yayınlanma :
02.05.2015 16:48


Kılıçdaroğlu saat 12.30'da Buca Gölet'te milletvekili adayları ve milletvekili aday adaylarıyla toplantı yapacak. Toplantı da İl yöneticileri, ilçe başkanları ve belediye başkanları da hazır bulunacak. CHP lideri göletteki toplantının ardından Büyükşehir Belediyesi'nin Buca Kasaplar Meydanı'nda yapacağı yeraltı otoparkı ve meydan düzenlemesinin temel atma törenine katılacak.
Kılıçdaroğlu 14.30'da partinin otobüsüyle ile Bornova'dan başlayarak Bayraklı, Çiğli ve Karşıyaka'da halkı selamlayacak. Kılıçdaoğlu daha sonra Çankaya'daki il binasının 100 metre ilerisindeki Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yapacak. Kılıçdaroğlu, saat 18.00'da ise Büyükşehir ve Konak Belediyesi'nin ortaklaşa düzenleyeceği Hıdırellez şenliğine katılacak. Kılıçdaroğlu akşam saatlerinde kentten ayrılacak.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: