Kılıçdaroğlu, "İnce ile aranız açık mı" sorusunu yanıtladı
"Muharrem Bey'le biz her zaman konuşuyor, değerlendirmeler yapıyorduk"
Yayınlanma :
10.06.2018 10:05


Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk'e konuşan Kılıçdaroğlu, sözlerine şöyle devam etti:
"Kurultaylarda aday olmasını, aramızın açık olduğu biçiminde yorumlayanlar da çıkıyor. Aday olduğu süreçte de kurultaydan sonra da Muharrem Bey'le biz her zaman konuşuyor, değerlendirmeler yapıyorduk.”
"İsimleri kamuoyuna yansıyan bazı aday adaylarımız vardı. Kamuoyu yoklamalarımızda Muharrem Bey birinci çıkınca, doğal olarak kendisini aday gösterdik. Muharrem Bey de zaten cumhurbaşkanlığı adaylığını çok arzu ediyordu. Halkın da kendisine büyük teveccühü var. Parti olarak doğru aday belirledik. Gerçekten başarılı bir kampanya yürütüyor. İkinci tura kalan isim olacak.”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: