Kredi desteğine gelen vatandaşlar sosyal mesafe kuralına uymadı
Yeni tip korona virüs salgını tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralı alınan önlemlerin başında geliyordu. İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği önünde ertelemeli kredi desteği için çok sayıda vatandaş sırada beklediği anlarda sosyal mesafe kuralına uyulmadığı görüldü.
Yayınlanma :
01.04.2020 21:48


“Sosyal mesafe yok maskesiz çok insan var”
Sırada yoğunluk oluşturan çok sayıda vatandaşın maske takmazken sosyal mesafe kuralını ihlal ettiği görüldü. Sırada bekleyen vatandaşlardan Ebrar Büyükkabucu çok zor durumda olduklarını belirterek, “Bankaların verdiği halka esnaf destek kredisi için Ticaret Odası’na kayıtları olan vatandaşlar sabahın erken saatlerinde geldi. Biz sabah 08.00’da geldik, insanlar isimlerini 06.00’da listeye yazdırmaya başlamışlar. Yoğunluk sabah daha fazlaydı gördüğünüz gibi şu an biraz daha azaldı. Vaziyet sıkıntılı şurada bankamatik var ellerini sürüyorlar. Sosyal mesafe kuralı yok maskesiz çok insan var çaresiz bir şekilde para derdine düşmüşler” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: