Küçük Başkan Fahri Danışman Oldu
23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle Balçova Belediye Başkanı makamını devralan Defne Ağgül, bundan sonra ilçe de çocuklar ve eğitim ile ilgili yapılacak hizmetlere fahri danışman oldu.
Yayınlanma :
21.04.2017 12:10


Küçük Başkan Defne Ağgül’ün fikirleri karşısında etkilenen Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, bundan sonra yapacakları projeler ile ilgili belediyeye fahri danışmanlık yapmasını istedi. Küçük Başkan’a bir Nutuk hediye eden Başkan Çalkaya “Çocuklarımız iyi bir eğitim sisteminde öğrenim görürlerse dünyayı yönetecek fikirlere sahipler. Bizler Atütürk’ün gösterdiği ilkeler doğrultusunda çocuklarımızı eğitirsek ülkemiz çok daha başarılı noktalara gelir. Bunun için durmadan, vazgeçmeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: