Sosyal medya hesabından açıklama yapan ABB Başkanı Mansur Yavaş, “Söz verdiğimiz gibi Ankapark'ın kapılarını vatandaşlarımıza açıyoruz. Hafta sonları düzenleyeceğimiz ring seferlerine katılarak Ankapark'ın bize teslim edildiği (18 Temmuz 2022) halini yakından görebilirsiniz” dedi.
“Mevcut durumu gözler önüne serilecek: Ankapark kapılarını vatandaşlara açılıyor” ifadeleriyle Yavaş’ın yaptığı duyuruda şu ifadeler yer aldı:
“Cumartesi ve Pazar günleri 11.00-16.00 saatleri arasında düzenlenecek olan ücretsiz ring seferlerinin ilki 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü başlıyor. Ring seferleri düzenleyecek olan otobüsler, her yarım saatte bir Gazi Mahallesi (Küme Evleri) Anfa Güvenlik Apt. No:175/1 Yenimahalle/ANKARA adresinde bulunan ANFA Güvenlik Genel Müdürlüğü binasından hareket edecek.”



Yorumlar
Kalan Karakter: