Metrobüs Kazasına Sebep Olan Saldırgan Tutuklandı
İstanbul Acıbadem'deki metrobüs kazasında şoföre şemsiyeyle saldıran Murat Akbulut tutuklandı.
Yayınlanma :
24.09.2016 15:58


Üsküdar Doğancılar Polis Merkezi’nden sabah saatlerinde çıkarılan Murat Akbulut, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Akbulut, sağlık kontrolünün ardından Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na götürüldü. Burada savcılık sorgusu tamamlanan Murat Akbulut tutuklama talebiyle mahkemeye sevkedildi. Şemsiyeli saldırgan Murat Akbulut “Olası kastla kasten yaralama”, “Kasten yaralama”, “Kamu malına zarar verme” ve “Mala zarar verme” suçlarından çıktığı mahkemede tutuklandı. Akbulut’un cezaevine gönderildiği bildirildi.
METROBÜS ŞOFÖRÜ DE İFADE VERDİ
Öte yandan metrobüs şoförü Recai Türkoğlu’nun da sabah saatlerinde savcılıkça müşteki-şüpheli sıfatıyla ifadesi alındı. Adliyeden ayrılırken konuşan Türkoğlu, “Sağlığım iyi çok şükür. Karşılık vermedim. Bir şey söylemek istemiyorum şu anda” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: