Milyonlara 'Yılan' Oynatan Nokia 3310 Geri Dönüyor
Sağlamlığı, uzun pil ömrü ve bağımlılık yaratan Yılan oyunuyla konuşulan Nokia 3310, ilk kez piyasaya sürülmesinden 17 yıl sonra geri dönüyor.
Yayınlanma :
15.02.2017 17:20


HMD Oy Global adındaki Finlandiyalı imalat şirketi, Şubat ayının sonunda klasik 3310 modelinin yenilenmiş bir versiyonunu piyasaya sürmeyi planlıyor.
Sağlamlığı ve uzun pil ömrüyle büyük bir kitlenin sevgisini kazanan 3310'un yeni versiyonunun orijinal modele ne kadar benzeyeceği bilinmiyor.
Ancak yeni telefonun 75 dolar gibi bir fiyata satılacağı söyleniyor.
Daha kırılgan yapıda olan akıllı telefonlarla karşılaştırılarak internet kullanıcılarının sağlamlığını övdüğü 3310, en çok da 90'lı yıllarda bağımlılık haline gelen 'Yılan II' oyunuyla anılıyor.
Android, iOS ve Windows Phone sistemli akıllı telefon sahipleri Snake '97 (Yılan '97) adındaki orijinal oyunu App Store ve Windows Phone Store'dan indirebiliyor.
Yılan oyununun yaratıcısı Taneli Armanto'nun Android telefon kullanıcıları için tasarladığı Yılan'ın modern versiyonu Snake Rewind ise Google Play'den indirilebiliyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: