İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı ve Medya A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun, "yolsuzluk" iddialı Medya A.Ş. soruşturması kapsamında tutuklanmasına ilişkin olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tek bir kanıta dayanmayan iftiralarla tutuklandım! Bir savcı 'öğrendiğime göre' diye söze başlayan gizli tanık ifadeleriyle tutuklanmamı talep etti hakim de onayladı. Kamuya daha çok gelir yaratmanın yolsuzluk olduğunu da bu soruşturmayla öğrendim! Belli ki, bu yargı ve siyaset ağını değiştirmedikçe ülkemize huzur gelmeyecek. Milletimizle bunu başaracağız. Cezaevinde de olsak bunu gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.
Murat Ongun: "Belli ki, bu yargı ve siyaset ağını değiştirmedikçe ülkemize huzur gelmeyecek"
stanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı ve Medya A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun, "yolsuzluk" iddialı Medya A.Ş. soruşturması kapsamında tutuklanmasına ilişkin olarak açıklamalarda bulundu.
Yayınlanma :
23.03.2025 11:39


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: