O CANİYE 10 KEZ MÜEBBET VERİLMELİYDİ!
Birer gece arayla 3 kişiyi öldürmekle suçundan 3 kez ağırlaştırılmış müebbet, yağma suçundan 45 yıl, ruhsatsız silah suçundan 3 yıl hapis 2 bin TL.para cezasına çarptırılan seri katil Hamdi Ayri'ye verilen ceza Yargıtay 1.Ceza Dairesi tarafından onanmasına Ayşe Selen Ayla'nın annesi Hatice Ayla tepki gösterdi. Cinayetleri Hamdi Ayri'nin tek başına işlemediğini, bunun organize işlendiğini başından beri söylediklerini ancak, bu iddialarının üzerine gidilmediğini belirten Hatice Ayla, "Kızımla birlikte 3 kişiyi öldüren o cani 10 kez müebbet hapse mahkum olmalıydı. Bize göre verilen ceza az" dedi.
Yayınlanma :
21.08.2015 19:53


Verilen ceza az
Uşak'tan okumak için İzmir'e gelen kızı Ayşe Selen Ayla'yı öldüren seri katile verilen cezanın onanması ile ilgili açıklama yapan Hatice Ayla, "Biz dava başından beri seri katil Hamdi Ayri'nin bu cinayetleri tek başına işlemediğini söylüyoruz. Ancak mahkeme, bizim iddialarımızın üzerine gitmedi. Bu konudaki görüşlerimizi yargıtaya da ilettik. Yargıtay'da iddialarımızı dikkate almadı. Bana göre kızımı ile birlikte 3 kişiyi öldüren caniye 10 yıl müebbet hapis cezası verilmeliydi. Ayrıca ona destek olan kişiler tespit edilip cezalandırılmalıydı" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: