Önce tıraş sonra seçim turu
Yayınlanma :
06.06.2018 11:33
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın da eşlik edeceği ilçe turu öncesi iki siyasetçi, sabahın ilk saatlerinde soluğu Buca’da bir berberde aldı. Piriştina, başkanla birlikte berber koltuğuna oturdu ve tıraş oldu.
Sosyal medyayı sık kullanmasıyla bilinen Buca’nın genç belediye başkanı Piriştina, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Piriştina, fotoğrafın altına; “Buca turumuz öncesinde Aziz Başkanımızla sinek kaydı tıraşımızı olduk. Artık güne hazırız” notunu düştü.
Fotoğraflarda ikilinin keyifli halleri dikkat çekti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: