SALDIRIYLA İLGİLİ OLDUĞUNDAN 'ŞÜPHELENİLEN 3 KİŞİ YAKALANDI'
İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Diyarbakır'daki saldırılarla bağlantılı oldukları şüphesiyle 3 kişinin yakalandığını duyurdu.
Yayınlanma :
09.06.2015 19:33


"Diyarbakır'da 09.06.2015 günü saat 14.20 sıralarında meydana gelen ve toplam 3 vatandaşımızın hayatını kaybettiği olayla ilgili güvenlik güçlerimizce sürdürülen çalışmalarda silahlı saldırı ile ilgili olduğu değerlendirilen 3 kişi bir adet tabanca ile birlikte yakalanmıştır. Olayın aydınlatılmasına ilişkin çalışmalar büyük bir dikkat ve titizlikle sürdürülmektedir." (bbc.com)
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: