SELÇUK’TA SEÇİMİN İLK GÜNÜ GERGİN BAŞLADI
CHP Selçuk’ta partililer dün Belevi, Zeytinköy, Barutçu ve Acarlar Mahallelerinde sandık başına gitti. Bunun ardından Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in sandık başında otururken çekilen bir fotoğrafı da gündeme bomba gibi düştü. Partililer tarafından ‘başkan seçime müdahil oluyor’ yorumları yapıldı.
Yayınlanma :
28.11.2019 11:06


Bu olaylar ile seçim yarışına oldukça hızlı bir giriş yapan Selçuk’ta dün 4 mahallede de zafer İlçe Başkanı Mehmet Karanfil ile Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in desteklediği kırmızı listenin oldu. Belevi Mahallesi’nde kırmızı mavi liste yarışında 27’ye 9 kazanan kırmızı oldu. Zeytinköy ve Barutçular Mahallerinde ise seçime tek kırmızı liste ile gidilirken, Acarlar Mahallesi’nde de kırmızı ve mavi yarışı yaşandı ve burada da kazanan 1 oy farkla kırmızı liste oldu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: