Serintepe Kanderespor’dan Başkan Atila’ya teşekkür ziyareti
U15 Ege Bölge Şampiyonası ve Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek olan İzmir şampiyonu Serintepe Kanderespor, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti.
Yayınlanma :
27.12.2015 08:45


Hedef şampiyonluk
Bornova Kulüpler Birliği Başkanı Efkan Muhtar’ın da katıldığı ziyarette Antrenör Yasin Karakaş, Kulüp yöneticisi Zeki Bulut ve Kulüp Başkanı Orhan Karakaş yaptıkları faaliyetler hakkında Başkan Atila’ya bilgi verdi. Mart ayında yapılacak olan Ege Bölge Şampiyonası’na hazırlandıklarını belirten kulüp yöneticileri hedeflerinin U15’te Türkiye şampiyonu olmak olduğunu belirtti.
Bornova’nın Türkiye sınırları içerisinde en çok amatör kulüp bulunan ilçelerden biri olduğuna dikkat çeken Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “İmkanlar ve yasalar çerçevesinde kulüpleri destek olmaya çalışıyoruz. Serintepe Kanderespor’u elde ettiği başarılardan dolayı kutluyorum” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: