Sinemacılar Bayraklı'ya Hayran Kaldı
Bayraklı Belediyesi, İzmir 17. uluslararası kısa film festivali kapsamında kente gelen yönetmen, senarist ve oyuncuları ilçenin en güzel yerlerinden birinde inşa edilen Teras Park'ta ağırladı. Muhteşem İzmir ve Bayraklı manzarası festival ekibinin beğenisini kazandı.
Yayınlanma :
04.11.2016 12:09


Aralarında Hakan Bilgin ve Cezmi Baskın gibi ünlü oyuncuların da bulunduğu heyet Bayraklı'ya hayran kaldı. Eşsiz İzmir manzarası eşliğinde akşam yemeği yiyen kısa film festivali ekibi, desteklerinden dolayı emeği geçenlere teşekkür etti. 47 ülkeden 427 filmin izleyiciyle buluşacağı festival İzmir'deki 7 sinema salonunda gerçekleşiyor. Sinemaseverlerin yoğun ilgisiyle 1 Kasım'da başlayan festival 6 Kasım'da sona erecek.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: