“Sonuçlar ülkemize huzur ve barış getirsin”
Yayınlanma :
24.06.2018 12:20


Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila oyunu Altay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 1349 nolu sandıkta kullandı. Oy kullanmaya kendi aracıyla eşi ve çocukları ile gelen Atila, sandık görevlilerine kolaylıklar ve başarılar diledi, vatandaşlarla da sohbet etti.
Seçimlerin ülkemiz için hayırlı olmasını dileyen Başkan Atila, “Ailemizle, çocuklarımızla birlikte oyumuzu kullandık. Bayram havasında bir seçim yaşıyoruz ve bayram havasında tamamlanması da en büyük arzumuz. Ülkemizin için çok önemli seçimlerinden biri olduğuna inanıyoruz. Türkiye’nin değişimine, iş, aş ve üretimin artacağına inandığımız bu seçimde tüm vatandaşlarımızı oy kullanmaya ve daha sonrasında da sandıklara sahip çıkmaya davet ediyorum. Seçimin ülkemize huzur, bereket ve barış getirmesi en büyük temennimiz“ diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: