Sürgün Sevdalar Selçuk Efes Kent Belleği’nde
Yayınlanma :
19.08.2021 14:55


Efes Selçuklu, mübadele göçmeni bir ailenin kızı olan Güzin Kertmen 1971 yılından bu yana yazdığı şiirlerin bulunduğu “Sürgün Sevdalar” adlı kitabının yazım sürecini okurlarına anlattı.
Doğduğu, büyüdüğü Efes Selçuk’ta şiir kitabını okurlarıyla konuşmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Güzin Kertmen; “ Birçok farklı şehirde öğretmenlik yaptım. Gittiğim her yerde yaşadıklarımı, gözlemlediğim durumları, duyguları şiirlerimde anlattım. Selçuk’ta çok güzel bir çocukluk ve gençlik geçirdim. Yıllar boyunca Selçuk’a özlemim hiç bitmedi. Bu yüzden şiir kitabımı burada anlatmak benim için çok büyük bir mutluluk” dedi.
Son on yıldır dizi, film ve reklamlarda rol aldığını da belirten Kertmen söyleşinin ardından Sürgün Sevdalar adlı şiir kitabını okurları için imzaladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: