Tanış ve Erbulak ‘Ayrılık’ İle İzmirlilerle Olacak
Tiyatronun iki başarılı ismi; Sevinç Erbulak ve Fırat Tanış’ın muhteşem oyunculuğuyla ‘Ayrılık’ isimli tiyatro oyunu, 21-22 Nisan (Cuma-Cumartesi) tarihlerinde E.Ü. Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 20.30’da İzmirlilerle buluşacak.
Yayınlanma :
19.04.2017 12:20


Modern Yaşamın Budalalığı
Behiç Ak’ın kaleme aldığı, İstanbul Tiyatroevi tarafından sahnelenen, Semih Çelenk’in yönettiği oyunda ikili sizi kahkahaya boğacak. Oyunun yönetmeni, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Semih Çelenk, Ayrılık oyununu modern yaşamın parodisi olarak değerlendirerek, “Bu bir ayrılamama hikâyesi. Birlikteliği de ayrılmayı da başaramayan veya bunu konsept gibi görüp bir paket olarak yaşayan, kendisine verilenin içinde devinen insanlar… Evleri de yaşayışları da bir yerden sonra birbirlerinin kopyası oluyor. Biriciklik kalmıyor ve burada da farkında olunmayan bir budalalık başlıyor. ‘Ayrılık’ mizahın büyüteciyle bu budalalıkları gösteren bir oyun” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: