Trump'tan Müslümanlar Hakkında Şok Sözler
Yine ileri gitti.
Yayınlanma :
20.06.2016 14:33


Kasım ayında ABD’de yapılacak başkanlık seçimleri öncesinde Trump, Müslüman karşıtı söylemleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Ülkesinde yayınlanan bir programda Trump'a, Orlando’da geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen saldırının ardından alınacak önlemler kapsamında Müslümanların fişlenmesi önerisi hatırlatıldı.
Trump ise “Fişlemenin, ülke olarak üzerinde durmaya başlamamız gereken bir şey olduğunu düşünüyorum. Diğer ülkeler de bunu yapıyor. İsrail’e, diğer ülkelere bakın. Bunu yapıyorlar ve başarılı bir şekilde uyguluyorlar. Fişleme kavramından nefret ettiğimi biliyorsunuz ancak, sağduyuyu kullanmamız gerekiyor” dedi. Terörizmin durdurulması için Amerika’da yaşayan Müslümanların “fişlenmesi” konusunun ciddi şekilde düşünülmesi gerektiğini belirten Trump, “diğer ülkeler bunu yapıyorlar ve bu kötü bir şey değil” ifadelerini kullandı.
Donald Trump, daha da ileri giderek hükümetin camileri de araştırması gerektiğini dile getirdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: