GÜLPERİ TİBİN/ GERÇEK HABERCİ - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, katıldığı programın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kent gündemine dair konuşan Tugay, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın, kendisine yönelik, “Ben Cemil Beyle ilgili inancımı kaybettiğimi belirtmek isterim. Kanaatim odur ki, bence Cemil Bey şu an İzmir’in başına gelmiş en büyük felakettir. Hizmet anlayışı doğru değildir” açıklamasına da yanıt verdi.
BİRÇOK ÇALIŞMAMIZ VAR
Tugay, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Büyük talihsizlik olmuş. Aliağa’da bırakın çalışmamayı tam tersine Şakran’ın arıtması dahi birçok konuda devam eden çalışmamız var. En yoğun, en aktif çalışma yürüttüğümüz bir dönem. Buna devam edeceğiz. Serkan Acar’ın olumsuz düşüncesi olsa da bu bizi etkilemez. Belki bu konuda konuşabileceğim çok şey var ama daha sonra cevap vereceğim.”
Tugay’dan Acar’ın eleştirilerine yanıt: Bu bizi etkilemez
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın “Cemil Bey şu an İzmir’in başına gelmiş en büyük felakettir” ifadelerine, “Büyük talihsizlik olmuş” diye yanıt verdi.
Yayınlanma :
12.12.2025 13:06
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: