Gazeteci Uğur Dündar Twitter’da, suç örgütü lideri Sedat Peker ile ilgili dikkat çeken bir yorumda bulundu.
Dündar, Peker’i etiketleyerek yaptığı paylaşımda, “Hayatım mafyalar, suç örgütleri, hırsızlar, hortumcular ,uyuşturucu baronlarıyla mücadele etmekle geçti. Sedat Peker hakkında da haber yaptım. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki artık halk, onu bir suç örgütü lideri olarak değil, temiz toplum savaşçısı olarak görüyor” ifadelerine yer verdi.
Hayatım mafyalar,suç örgütleri, hırsızlar,hortumcular,uyuşturucu baronlarıyla mücadele etmekle geçti.
— Uğur Dündar (@ugurdundarsozcu) September 25, 2021
Sedat Peker hakkında da haber yaptım.
Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki artık halk,onu bir suç örgütü lideri olarak değil,temiz toplum savaşçısı olarak görüyor.@sedat_peker
Sedat Peker yanıt verdi
Uğur Dündar’ın sözlerine yanıt veren organize suç örgütü lideri Sedat Peker, “Kıymetli büyüğüm Uğur Ağabey, bu güzel sözleri sizden duymak bana şeref. Ancak ben insanın olduğu her yerin kirli olacağına inanırım (bu yaşıma kadar gördüklerimden dolayı). Ben bir söz verdim, gerçek mafyaların kim olduğunu tüm dünyaya göstereceğim” dedi.
1-Kıymetli büyüğüm Uğur Ağabey, bu güzel sözleri sizden duymak bana şeref. Ancak ben insanın olduğu her yerin kirli olacağına inanırım (bu yaşıma kadar gördüklerimden dolayı). Ben bir söz verdim, gerçek mafyaların kim olduğunu tüm dünyaya göstereceğim.@ugurdundarsozcu
— Sedat Peker (@sedat_peker) September 25, 2021
Yorumlar
Kalan Karakter: