İktidarın Terörsüz Türkiye adını verdiği yeni açılım sürecinin mimarı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önceki gün iktidara yakın Sabah Gazetesi’ne verdiği röportajda süreçle ilgili değerlendirmelerde bulunmuştu.
Bahçeli, "Barışın tek kanadı Öcalan tarafından gerçekleştirilmiştir. Barışı uçurabilmek için ikinci kanadının da olması gerekiyor. Türkiye'nin meselesi huzurdur, barıştır. Herkese sorumluluk düşüyor. PKK bu sorumluluğu üstlenmiştir, Türkiye'deki yasal partiler de en az PKK kadar sorumluluk almak zorundadır” ifadelerini kullandı.
Emekli albay Orkun Özeller ise Bahçeli’nin bu açıklamalarına tepki gösterdi. Terör örgütü PKK’nın silah bırakmadığını vurgulayan Özeller, “PKK terör örgütünün silah bıraktığını söyleyen sahtekardır, halen devam eden dron saldırılarına sesini çıkarmayan Mehmetçik düşmanıdır. Madem PKK silah bıraktı hadi gidelim Metina’da Gara’da dolaşalım. Sahtekarlar sizi” ifadelerini kullandı.
Özeller’in bu sözlerine ise MHP cephesinden yanıt gecikmedi. Sinan Ateş cinayeti davasının sanıkları arasında yer alan Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Burak Kılıç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Özeller’i tehdit etti.
Hakaret dolu ifadeler kullanan Kılıç, Özeller için “Başına her şey gelebilir” diyerek, “Ağzından köpükler saçarak havlayan bu itin durması toplumun huzur ve sükunun sağlanması açısından çok mühimdir yetkililer bu doğrultuda önlem almalıdır.” İfadelerini kullandı.
Kılıç paylaşımının sonunda ise, “Seve seve susturmanın yolu bize çocuk oyuncağıdır” tehditler savurdu.
Bu kuduz itin başına her şey gelebilir.
— Burak KILIÇ (@burakkilictc) September 13, 2025
Ağzından köpükler saçarak havlayan bu itin durması toplumun huzur ve sükunun sağlanması açısından çok mühimdir yetkililer bu doğrultuda önlem almalıdır.
Yoksa her neredeyse bulup bu piçi seve seve susturmanın yolu bize çocuk oyuncağıdır! https://t.co/TC4bxtb6TZ
Yorumlar
Kalan Karakter: