“Üstenci bakış açısıyla yıllarca mücadele ettik”
Yayınlanma :
12.09.2012 00:13


AK Parti Bornova İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı, AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül’ün katılımıyla Yeşilova’da gerçekleştirildi. AK Parti Bornova İlçe Başkanı Hüseyin Özkan’ın açılış konuşmasını yaptığı toplantıda Ak Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yönetimleri, mahalle temsilcileri katıldı.
İlçe Başkanı Hüseyin Özkan’ın açılış konuşmasının ardından söz alan AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, AK Parti olarak ‘üstenci’ siyaset anlayışıyla yıllarca ağırbaşlılıkla mücadele ettiklerini, bu mücadelede gücü yalnızca halktan aldıklarını söyledi. Şengül, konuşması sırasında,“AK Parti olarak 10 yıldır iktidardayız. Bu süre zarfında AK Parti olarak, üstenci bakış açısına karşı mücadele ettik. Dik bir duruş sergileyerek yıllarca ağırbaşlılığımızı koruduk. Belli kesimler gibi sırtını halka değil de statükoya, oligarşiye, belli güçlere dayayan bir siyaset anlayışını asla ilke edinmedik. Bizim siyaset anlayışımız gücünü halktan alan ve yalnız halka hesap verme mecburiyetinde olan bir anlayıştır.” ifadelerinde bulundu.
“CHP, BDP’NİN TAŞERONU OLMUŞ DURUMDA”
Son dönemde artan terör olayları üzerine millet olarak soğukkanlı tavrımızı koruyup, tahriklere kapılmamak gerektiğinin altını çizen Şengül, CHP’yi BDP’nin taşeronluğunu yapmakla suçladı. Şengül açıklamasında, “CHP zihniyeti ve iç dünyası ayrımcılık üzerine kurulu. CHP’nin BDP’den farkı kalmamış durumda. Bu durum mecliste de göze çarpıyor. BDP’li vekiller CHP’lileri, CHP’liler BDP’lilere içtenlikle alkış tutuyor. BDP kendi ses getiremediği noktalarda CHP’i olarak çok güzel kullanıyor. Bu açıdan CHP artık BDP’nin taşeronu olmuş durumda. Bu vahim tabloyu hayretler içerisinde izliyoruz.” ifadelerinde bulundu.
İzmirli seçmenler üzerinde belli çevreler tarafından AK Parti’ye yönelik korku politikaları üretildiğini de söyleyen Şengül, bu korku siyasetlerinin ancak vatandaşların AK Parti’ye yaklaşması, partiyi tanıması ile aşılabileceğini ve tüm bunların asılsız olduğunu ancak o zaman görebileceğini ifade etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: