Uzaya çıkan ilk insan Gagarin’in şahsi eşyaları satışa çıkarıldı
Uzaya çıkan ilk insan Rus Kozmonot Yuri Gagarin’e ait roket şeklindeki siyah renkli bir kalem ve diğer eşyaları satışa çıkarıldı.
Yayınlanma :
25.02.2019 17:00


Fransız Cazo Müzayede Evi, uzaya çıkan ilk insan Yuri Gagarin’in roket şeklindeki kalemini ve bir dizi özel eşyalarını açık arttırmaya çıkardı. Müzayede evi, üzerinde “SSCB, Eylül 1959” notunun bulunduğu siyah kalemle birlikte, Gagarin’in Rus denizcilere yolladığı yeni yıl kutlama mesajı ile 12 adet fotoğrafını satışa çıkacak.
Kalemin ve kutlama mesajının değerinin 15 ile 20 bin euro, 12 adet fotoğrafın değerinin ise 7 bin euro olarak belirlendiği bildirildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: